Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Molntjänsten Box skaffar Sverige-kontor

Nu öppnar molntjänsten Box kontor i Sverige och vill locka nordiska företagetskunder.

Box är ett företag från Kalifornien, USA som erbjuder en molntjänst främst riktad mot företagskunder. Efter tio år i branschen öppnar de nu ett kontor i Sverige och satsar på den nordiska marknaden.

Box vill erbjuda kunderna ett lättanvänt system som samtidigt är säkert. Företagsinformation ska vara i säkerhet och under kontroll, samtidigt som de anställda ska kunna arbeta mobilt med sina filer synkroniserade över flera enheter.

Användare kan förhandsgranska filer direkt i webbläsaren utan att behöva ladda ned dem till enheten först och enkelt dela med sig av filer till andra, både inom och utom företaget. Administratörer ges tillgång till mer avancerade funktioner för att bland annat kunna styra vem som kommer åt vad.

Box erbjuder paket för små, medel och stora företag. I de flesta fall erbjuds gratis lagringsutrymme, istället kostar Box per användare och månad. Det billigaste paketet kostar 4 euro per person och månad, cirka 40 kronor. Det enligt Box populäraste alternativet kallas "Business" och kostar 12 euro per användare och månad, cirka 120 kronor.

Det nya kontoret ligger i Stockholm. Totalt arbetar omkring 1 300 personer på Box, varav 140 personer är placerade på kontor runt om i Europa.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.