Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spelet Lifeline får uppföljare

I maj testade 99mac spelet Lifeline som fungerar för både Iphone och Apple Watch. Nu finns uppföljaren Lifeline 2 i App Store.

99mac-redaktionen testade det första Lifeline-spelet i maj i år. Vi var inte de enda som fastnade för spelet som tog sig upp till första platsen över betalspel i 29 länder. Nu finns en uppföljare i App Store som heter Lifeline 2.

Enligt informationen från utvecklarna 3 Minute Games är berättelsen i uppföljaren nästan dubbelt så lång som i det första spelet och erbjuder fler valmöjligheter.

Precis som i det första spelet får spelaren meddelanden från en person. I Lifeline 2 heter hon Arika och behöver din hjälp att hämnas sina föräldrars död och rädda sin lillebror. Då och då får du två svarsalternativ som påverkar handlingen på olika sätt. Berättelsen utspelar sig i realtid, så säger Arika att hon kommer att vara borta i timmar så får du vackert roa dig med något annat så länge.

Spelet går att spela flera gånger, när en gren av berättelsen tagit slut går det att gå tillbaka och prova andra alternativ och se vad som blir annorlunda.

Lifeline 2 är optimerad för att fungera med nya Watch OS, men fungerar också i Iphone, Ipad eller Ipod Touch. Det kostar 29 kronor en gång och innehåller inga köp inuti appen eller någon reklam.

Namn
Lifeline 2
Plattform
IOS
Utvecklare
3 Minute Games, LLC
Version
1.1
Pris
29 kronor
Krav
Kräver IOS 8.0 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod Touch.
Språk
Engelska
Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.