Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Då kommer Watch OS 2

Apple avslöjar när den första större uppdateringen av operativsystemet i Apple Watch når användare.

Apple höll under onsdagskvällen hov i Bill Graham Civic Auditorium i San Francisco, och visade upp en rad nya produkter. En av nyheterna från kvällen är ett datum för när den smarta klockan Apple Watch får sin första större mjukvaruuppdatering i form av #Watch OS 2.

Apple visade för första gången upp Watch OS 2 i somras under utvecklarkonferensen WWDC, och med den kommer många efterfrågade funktioner till Apple Watch. Med uppdateringen kan exempelvis appar installeras direkt på klockan, men användare får också en uppsättning nya urtavlor och ett särskilt nattläge att användas när Apple Watch ligger på sidan och laddar.

Enligt Apple-chefen Jeff Williams finns det redan 10 000 olika appar för Apple Watch. Med den nya uppdateringen kommer apparna att kunna installeras direkt på klockan, och få tillgång till flera funktioner i klockan. Både Facebook Messenger och översättningsappen Itranslate uppges vara på gång till klockan.

Operativsystemet till klockan kommer att släppas den 16 september. Det blir en gratis uppdatering som installeras med hjälp av en Iphone.

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.