Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples Jay Blahnik om Watch OS 2

Apple-chefen Jay Blahnik pratar i en intervju om Apple Watch och kommande uppdateringar.

Innan lanseringen av #Apple Watch rekryterade Apple friskvårdsexperten Jay Blahnik som tidigare arbetat på Nike. Han är nu ansvarig för friskvård- och hälsoteknologi på Apple, och gjorde nyligen en intervju med tidningen Outside.

Blahnik började hos Apple 2013 och började då arbeta på det topphemliga projekt som skulle bli Apple Watch. Ett av målen var att göra hanteringen av hälsa och motion så enkel som möjlig, vilket resulterade i de tre aktivitetsringarna som visar den dagliga kaloriförbrukningen, motion och hur mycket personen har stått upp. Blahnik säger i intervjun:

"Teamet fokuserade verkligen på att säga "Hälsotrender kommer och går, så vad skulle alltid vara en bra rekommendation?" Det kom att bli sitt mindre, rör dig mer och få lite motion."

Jay Blahnik säger också att han liksom många andra har blivit beroende av att fylla aktivitetsringarna varje dag, och att han inte drar sig för att gå ut på en extra promenad vid niotiden om han inte fått tillräckligt mycket motion.

Blahnik avslöjar också en del funktioner som kommer med den nya mjukvaran #Watch OS 2 i höst. Bland annat kommer en ny aktivitetsrapport mitt i veckan för att ytterligare ge användare en uppmuntran att öka sina dagsmål.

Annars är den stora förändringen i Watch OS 2 naturligtvis riktiga appar från tredje part installerade direkt på klockan. Därmed kommer även andra appar att kunna använda klockans inbyggda sensorer. Enligt Blahnik planerar Apple att behålla den inbyggda appen Aktivitet som grund, men att den ska kunna ta in data från andra appar på ett sätt liknande hur appen Hälsa fungerar i Iphone.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.