Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Så många egna låtar kan du strömma i Apple Music

Apple har gett mer information om hur många av ens egna låtar som kan strömmas med Apple Music, och inom kort blir det ännu fler.

2011 lanserade Apple tjänsten #Itunes Match, som låter användare ladda upp egen musik till Icloud och komma åt den från vilken som helst av sina enheter. Om låten ifråga finns på musikbutiken Itunes Store så "matchas" den, och om inte så laddas en kopia upp till molnet. Upp till 25 000 egna låtar kan laddas upp via Itunes Match.

Den nya musiktjänsten #Apple Music utlovar en motsvarande funktionalitet, och nu har Itunes-chefen Eddy Cue via Twitter bekräftat att Apple Music kommer att ha samma begränsning på 25 000 egna låtar, åtminstone vid lanseringen imorgon. Cue skriver dock att Apple arbetar på att öka antalet låtar till 100 000 stycken till lanseringen av IOS 9 i höst.

Eddy Cue bekräftar också att prenumeranter av Apple Music inte behöver betala också för Itunes Match för att kunna ladda upp låtar. Därmed verkar allt som erbjuds med Itunes Match också finnas i Apple Music. Rimligtvis kommer Apple också att öka antalet låtar i Itunes Match till 100 000 i höst.

Några få frågetecken återstår dock gällande hur matchningen av låtar går till. Som tidigare skrivits synkroniserar Itunes Match låtarna mot utbudet i Itunes Store för att se om låten redan finns där. Enligt beskrivningen av Apple Music synkroniserar den tjänsten däremot användarens egna låtar mot Apple Music-biblioteket.

Apple Music kommer, som tidigare rapporterats, inte erbjuda alla låtar som säljs i Itunes Music, så frågan är vad som händer med exempelvis en Beatles-låt som finns i Itunes Store, men inte i Apple Music. Först imorgon kommer vi veta säkert.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.