Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Ingen Apple TV på WWDC

Det blir ingen ny Apple TV nästa vecka, då Apple nyligen bestämt sig för att produkten inte är helt redo att visas upp.

Den nya versionen av Apple TV kommer inte att debutera under nästa veckas #WWDC som tidigare planerats, rapporterar New York Times. Apple ska så sent som i mitten av maj ha tänkt visa upp en ny #Apple TV med stöd för Siri, appar och en ny bättre fjärrkontroll under utvecklarkonferensen.

Beslutet att skjuta lanseringen av Apple TV på framtiden ska bero på att den ännu inte är redo. Tidningen hänvisar till två personer som fått produkten demonstrerad. Tidigare har 99mac rapporterat uppgifter om att den tv-tjänst som Apple vill lansera i samband med den nya hårdvaran inte heller är klar.

Även tekniksajterna Recode och Buzzfeed rapporterar att Apple bestämt sig för att inte visa Apple TV under WWDC, med hänvisning till personer insatta i företagets planer. Det är inte känt om dessa källor är samma som New York Times, men ger extra tyngd åt uppgifterna.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.