Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte

Nu kommer första Homekit-produkterna

De första produkterna med stöd för Apples Homekit kommer enligt rykten att lanseras den här veckan.

Apple introducerade ramverket #Homekit förra året tillsammans med #IOS 8, men några produkter som använder tekniken har inte kommit ut på marknaden än. Det ska det dock bli ändring på redan den här veckan enligt insatta källor som 9to5mac talat med.

Källorna säger att omkring fem företag kommer att lansera Homekit-produkter under början av den här veckan. Nästa vecka bjuds det på fler nyheter om Homekit då Apples #WWDC drar igång. Bland annat sägs Apple lansera appen Home med #IOS 9 som kan administrera och hantera Homekit-produkter.

Google presenterade nyligen sin motsvarighet till Homekit under sin I/O-konferens. Project Brillo kallas en minimalistisk version av Android speciellt framtaget för uppkopplade enheter så som dörrlås, och andra smarta enheter som kommunicerar via Wifi eller Bluetooth. Brillo kommer att bli tillgängligt för utvecklare under tredje kvartalet i år.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.