Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Dyr drulle för guld-Apple Watch, Apple ger en andra chans, Safirglaset i Apple Watch tål stryk

Inför helgen passar redaktionen på att samla det mest intressanta från veckan som gått.

Varje vecka publicerar 99mac-redaktionen nyheter, tester, guider och krönikor. För att du inte ska riskera att missa något samlar vi det mest intressanta från #veckan som gått nedan.

Förutom att skriva på sajten finns 99mac också på Facebook, Twitter och Flipboard och det går att prenumera på vårt nyhetsbrev som kommer en gång i veckan. Besök inställningarna för din profil här på 99mac för att aktivera nyhetsbrevet om du inte redan får det.

Smakar det så kostar det – priser för Applecare Plus för Apple Watch släppta

Apple säljer #Applecare Plus till Apple Watch-ägare som ger några fördelar utöver den vanliga garantin och konsumenträtten. Applecare Plus ger två års garanti och telefonsupport under hela tiden. Men den största fördelen är att det ingår en drulleförsäkring som mot en självrisk fixar två oavsiktliga skador under tvåårsperioden.

Applecare Plus

Pris

Självrisk

Apple Watch Sport

49 dollar

69 dollar

Apple Watch

69 dollar

79 dollar

Apple Watch Edition

1 500 dollar

1 000 dollar

Har man råd med en guldklocka som kostar från 10 000 dollar plus skatter så har man förstås råd med en självrisk på 1 000 dollar också. Smakar det så kostar det.

Safirglaset på Apple Watch tål stryk

Brittiska reparationssajten Iphonefixed lyckades lägga vantarna på safirglas som används för att skydda skärmen på Apple Watch och har utsatt det för flera reptester.

Glaset fick stå ut med närkontakt med sandpapper, hammare och en borrmaskin och lyckades överleva med den äran. Se själv i klippet nedan:

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.