Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Någon har kopierat Apples mystiska bil

Apples kamerautrustade bilar syns här och var i USA. Nu syns en liknade bil i Tyskland, men något stämmer inte.

När bilder av en mystisk Apple-bil med bland annat kamerautrustning på taket började spridas tidigare i år drog spekulationerna igång om vad Apple har i kikaren. Självkörande bilar eller gatuvyer till Kartor? Bilarna syns fortfarande runt om i USA, men något svar på vad Apple sysslar med har vi inte än.

Kör Apple runt med sina bilar också utanför USA? En Appleinsider-läsare trodde först det när han såg en grå Dodge i Hannover, Tyskland förra veckan med liknande utrustning på taket. Men vid en närmare inspektion visade det sig att grejerna på taket är fejk.

På sidan av bilen finns en märkning som säger "autonomous test vehicle" och syftar till spekulationerna om att Apple arbetar på en självkörande bil. Den stora frågan är varför något gjort sig allt besvär med att efterlikna Apples bilar?

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.