Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya bildfunktioner på Icloud.com

Apple uppdaterar sin webbplats Icloud.com med några nya funktioner för att hantera bilder med en ny zoomfunktion och bättre delning.

Apple har diskret uppdaterat webbplatsen Icloud.com med några nya funktioner för hanteringen av fotografier och andra bilder.

Den första nyheten är en zoom-funktion som går att aktivera antingen genom ett reglage på verktygsfältet eller genom att på en dator hålla nere ALT-knappen och använda scrollhjulet.

Den webb-baserade fototjänsten har också fått en ny delningsfunktion för att skicka bilder via e-post direkt från webbplatsen.

Bilder-appen på Icloud.com beskrivs fortfarande som en betaversion, och det är inte känt när den statusen kommer att upphöra. Apple tillkännagav också under WWDC i juni att det skulle kommer en Mac-version av appen Bilder i början av 2015, men den har hittills inte dykt upp.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.