Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Lenovo kopierar Iphone 6

Världens tredje största telefontillverkare Lenovo visar upp nya telefonen S90 som mer än påminner om Iphone 6. Reklamkampanjen som hör till verkar företaget också ha lånat från Cupertino.

För nästan varje Apple-produkt finns det mer eller mindre skamlösa kopior att köpa från både okända tillverkare och stora välkända företag som Samsung och Xiaomi. Nu sällar sig Lenovo till skaran med sin nya telefon S90 som förutom några små detaljer ser ut som Iphone 6. Till och med marknadsföringen ser ut att komma från Cupertino.

Lenovos köp av Motorola blev nyligen klart och med det klättrade tillverkaren och blev världens tredje största telefontillverkare efter Apple och Samsung. Bilder av deras nya telefon S90 har publicerats via Weibo och visar marknadsföringsbilder som skulle kunna komma direkt från Apples webbplats för Iphone 6.

Bland bilderna finns exempelvis en som visar bildskärmens olika lager och det finns till och med två enheter sida vid sida med olika storlekar, trots att S90 bara säljs med en 5-tumsskärm. Enheten är 6,9 millimeter tunn och väger 129 gram.

S90 är förutom mindre detaljer väldigt lik Apples senaste modell Iphone 6. Istället för en hemknapp finns de typiska Android-kontrollerna och kameran och högtalaren ser något annorlunda ut. Baksidan saknar bara ett äpple och streck i överkant för att kunna misstas för en Iphone.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
37 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.