Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Skärmdumpar sägs visa kommande Office för Mac

Det har gått fyra år sedan sist, men nya skärmdumpar och bilder gör gällande att Office för Mac är på gång med ett gränssnitt anpassat för Yosemite.

Den nuvarande versionen av Office för Mac är fyra år gammal, men enligt bilder och uppgifter från kinesiska sajten Cnbeta kan det snart bli ändring på det. Sajten har publicerat skärmdumpar från en ny version av Outlook och bilder från en intern Microsoft-presentation som går igenom nyheter med kommande Office för Mac.

Tidigare uppgifter har gjort gällande att programpaketet skulle uppdateras i år, men nu verkar det mer troligt att en lansering sker någon gång i början av 2015. Microsoft förväntas gå ut med ett lanseringsdatum snart och en publik betaversion kan vara på gång inom kort, rapporterar ZDNet.

Office för Mac 2015 kommer att ha stöd för Retinaskärmar och får ett nytt gränssnitt som lånar från Windows-versionen, men passar in i OS X Yosemite och integreras i Notiscenter. Programmen kommer också att få funktioner från Office 2013.

Presentationen listar fyra nyckelområden för Office för Mac: modernisering, Outlook för företagsanvändare, tjänster och molnkoppling samt Onenote för Mac. Likt Windows-versionen kommer Office 365, Onedrive och Sharepoint-funktionalitet att finnas med tillsammans med samarbetsfunktioner.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.