Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tim Cook blev intervjuad av Walt Mossberg och Kara Swisher år 2012 under All Things D10.

Cook gäst på konferens i oktober

Apples vd Tim Cook kommer att delta i konferensen WSJDLive, som anordnas av tidningen Wall Street Journal i oktober.

Tidningen Wall Street Journal anordnade tidigare konferensen All Things Digital där journalisterna Walt Mossberg och Kara Swisher intervjuade personer från teknikbranschen, bland andra Steve Jobs och Tim Cook har varit gäster.

Den 27 oktober är det dags för en ny konferens som tidningen döpt till WSJDLive där Apples vd Tim Cook kommer att ställa upp på en intervju. Bland de andra gäster finns exempelvis den tidigare Google-chefen Hugo Barra som nu arbetar på den kinesiska mobiltillverkaren Xiaomi och Jack Ma från shoppingsajten Alibaba.

Walt Mossberg och Kara Swisher har lämnat Wall Street Journal och startade upp Recode.net där de anordnar egna konferenser. Nästa kallas för Code/Mobile och kommer att pågå samtidigt som WSJDLive. De får också besök av en Apple-chef. Greg Joswiak har inte synts publikt så ofta, men var på scen under Apples utvecklarkonferens tidigare i år och demonstrerade IOS 8 och Imessage. Han ansvarar för marknadsföring av Iphone, Ipod och IOS.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.