Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Kom igång-guide till Iphone 6 visas upp

Bilder på ett dokument som påstås vara en kom igång-guide till Iphone 6 har publicerats av en fransk Apple-sajt, vilket tycks bekräfta namnet och lanseringsdatumet på Apples nya telefon.

Brukligt är att det i kartongen till Apples enheter följer med ett kort dokument som hjälper användaren att komma igång med sin nya utrustning. Nu har den franska Apple-sajt Nowhereelse [Google-översatt från franska] publicerat bilder av vad som påstås vara just en sådan kom igång-guide till Apples kommande modell av Iphone.

Förutsatt att dokumentet är äkta tycks det bekräfta både namnet #Iphone 6 och lanseringsdatumet 9 september. Illustrationen i dokumentet visar också, som tidigare rapporterats, att på/av-knappen flyttas till telefonens högra sida.

Nowhereelse hänvisar till källor i den kinesiska produktionskedjan, och enligt de är inte guiden nödvändigtvis den slutgiltiga versionen utan mindre ändringar kan ske innan lansering. Det gäller dock endast ändringar i manualen, då själva telefonen knappast är föremål för några förändringar i detta stadium.

Källan uppger också till Nowhereelse att kartongen till Iphone 6 inte kommer ha bild på själva telefonen, utan vara minimalistiskt vit med endast namnet tryckt på. De uppger också att 4,7-tumsversionen av Iphone 6 kommer att erbjudas med lagringsutrymme på 128 gigabyte.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.