Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Iphone 6 kan få ny extraprocessor

En ny bild pekar mot att nästa Iphone kan utrustas med en extraprocessor som ersätter M7 som Iphone 5S, Ipad Air och Ipad Mini med Retinaskärm är utrustade med.

När #Iphone 5S lanserades förra året innehöll den inte bara Apples egendesignade A7-processor, utan också en extraprocessor som kallas M7 och mäter rörelsedata från telefonens accelerometer, gyroskop och kompass. M7 samlar in denna information i bakgrunden vilket avlastar huvudprocessorn och gör att telefonen sparar ström.

Årets nya modell av #Iphone tros innehålla processorn A8, och nu har sajten G for games publicerat en bild som pekar mot att även extraprocessorn M7 kommer att få en uppföljare. Bilden föreställer en ritning, och dök ursprungligen upp på den kinesiska bloggen Geekbar. Kodnamnet för den nya extraprocessorn anges vara Phosphorus. Det är inte bekräftat om ritningarna bilden föreställer verkligen är äkta, men det verkar sannolikt att M7 kommer att uppdateras tillsammans med huvudprocessorn.

Det är inte känt vilka nya funktioner en sådan "M8"-processor kan erbjuda, men en rimlig gissning är att den kommer samla in data till den nya appen Health som blir en del av #IOS 8.

Det har också spekulerats att nästa Iphone kommer att utrustas med fler sensorer för att mäta väderlek, till exempel en barometer. Om det stämmer kan uppföljaren till M7 komma att hantera insamling av flera olika typer av data än sin föregångare.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.