Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

test

Bluelounge Bonobo Laptop Tote rymmer många prylar

99mac:s redaktör Ida Lindkvist letar efter en bra tålig vardagsväska som rymmer många prylar och testar Bluelounge Laptop Tote.

Varje dag flyttar jag på ett antal pinaler till och från jobbet här på redaktionen och likt många andra använder jag en eller flera väskor för ändamålet. Ibland räcker det med några basala saker så som Iphone, nycklar, SL-kort och plånbok. Men andra gånger ska jag ha med mig Ipad, kamera, en eller flera bärbara datorer och saker som matlåda, gymkläder och smink.

Då väskor är min andra stora svaghet efter skor, har jag ett antal där hemma, men antingen är de för små och/eller saknar fack för en bärbar dator eller så är de anpassade för 15-tums datorer. Numera har jag sällan med mig något större än jobbets 13-tums Macbook Pro med Retina eller min privata 11-tums Macbook Air. Dags att leta upp en ny vardagsväska alltså.

Först ut i testlabbet är en så kallad Tote-väska från #Bluelounge. Den rymmer de flesta av prylarna som jag brukar ha med mig och jag kan välja mellan att bära den med axelrem eller två handtag. Den har några smarta fack och fickor och är som en bonus gjord av återanvända PET-flaskor. Tyget är vattenavvisande vilket också är ett plus nu när hösten snart är här.

Summering och omdöme

Att den bara finns i svart skaver lite då jag gillar starka färger, men samtidigt är den diskret och passar till allt. Den sväljer förvånansvärt mycket prylar även i denna mindre storlek anpassad för 13-tumsdatorer. Gymkläderna får åka i en egen väska, men annars får jag med mig det som behövs till kontoret och hem igen.

Väskan kostar omkring en tusenlapp och med tanke på kvalitén så här efter några månaders användning är den klart värd pengarna.

Fördelar
+ Rymmer vardagsprylarna
+ Vattenavvisande
+ Dragkedjor till flera fack och själva väskan

Nackdelar
- Saknar färgalternativ

Bluelounge Laptop Tote 13"

Produkt
Bluelounge Laptop Tote
Material
Tyget till 100% gjort av återvunna PET-flaskor
Färg
Svart
Alternativ
Finns i två storlekar med fack som passar 13" eller 15" Macbook Pro
Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.