Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mormonkyrkan satsar på Ipad Mini

Mormonkyrkan planerar att utrusta sina missionärer med Ipad Mini för att hålla kontakten med varandra och personer intresserade av kyrkan.

Mormonkyrkan, med det officiella namnet Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga, har cirka 15 miljoner medlemmar världen över. Medlemmar som är mellan 18 och 25 år gamla uppmuntras att under två år arbeta som missionär för kyrkan.

I en video som publicerats på mormonernas officiella informationssida meddelas att kyrkan nu planerar att utrusta 32 000 av sina missionärer med en Ipad Mini för att underlätta arbetet.

Ett testprogram inleddes förra hösten med att 6 500 missionärer i USA och Japan fick prova att använda Ipad i sitt missionsarbete. Detta föll väl ut, enligt kyrkans taleperson David F. Evans som i videon beskriver hur missionärer annars behöver ha mycket böcker och material i sin packning.

Allt detta får plats i en väldigt fin och kompakt enhet som missionären kan bära med sig, och använda i sin undervisning eller arbete med att omvända.

Surfplattan ska fyllas med bibel-appar, magasin och andra verktyg som kan underlätta tjänstgöringen. Kyrkan uppmuntrar också sina missionärer att använda sociala nätverk för att nå ut till människor.

Mormonkyrkan har för tillfället över 86 000 missionärer världen över.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.