Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

The Elder Scrolls Online lanseras på fredag

Nästa titel från Bethesda Softworks och Zenimax Game Studios lanseras på fredag. Det massiva onlinespelet The Elder Scrolls Online kommer till både Mac och pc.

Den fjärde april lanseras The Elder Scrolls Online för Mac och pc, enligt Bethesda Softworks. Fem titlar utspelar sig sedan tidigare i spelvärlden The Elder Scrolls, sist ut var storsäljaren Skyrim. Alla de tidigare spelen har varit singleplayer-spel, men nu är det dags för ett massivt onlinespel.

Spelare som förhandsbokat får tillgång till spelet redan nu, medan den officiella lanseringen sker på fredag. Konsolspelare från vänta till i juni i år då titeln kommer till Playstation 4 och Xbox One.

Tillsammans med lanseringsdatumet visar Bethesda upp en ny trailer för spelet kallad för "War in Cyrodiil" som visar upp flera stridssekvenser, både stora och små. Spelare kan välja mellan tre fraktioner som slåss om "the Ruby Throne": Aldmeri Dominion, Daggerfall Covenant eller Ebonheart Pact.

Spelet kostar 54,99 euro, motsvarande 490 kronor, och kräver efter den första gratismånaden ett abonnemang som kostar 12,99 euro, motsvarande 116 kronor i månaden.

Systemkrav Mac

Operativsystem
OS X 10.7.0 eller senare
Processor
Intel Core 2 Duo eller bättre
Grafikkort
Intel HD Graphics 4000, Nvidia Geforce GT 330M eller ATI Radeon HD 6490M eller bättre
Primärminne
4 GB
Lagringsutrymme
60 GB
Skärmupplösning
1024 x 768 pixel eller högre
Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.