Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya platsannonser hos Apple tyder på fjärde butik i Sverige

Apple har lagt ut nya platsannonser på sin webbplats där de söker personal till någon av sina butiker – kanske rent av en helt ny.

Apple har i dagsläget tre butiker i Sverige. De ligger i Stockholm, Malmö och Helsingborg. Idag har Apple uppdaterat sin rekryteringssida med nya platsannonser där de söker personal till butikerna. Det här skulle kunna betyda att en fjärde butik är på gång.

Om det blir en fjärde butik är det okänt var den skulle kunna tänkas öppna då placeringsorten än så länge listas som "olika", men populära önskemål brukar vara centrala Stockholm då den nuvarande butiken ligger i ett köpcentrum strax norr om staden eller i Göteborg.

De tre butiker som finns idag är belägna i gallerior och bjuder inte på något särskilt när det gäller arkitektur eller utformning som Apples utvalda flaggskeppsbutiker utomlands gör. Det finns däremot rykten om att företaget vill öppna en sådan i Sverige och att de letar efter rätt lokaler i de centrala delarna av Stockholm.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.