Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nio miljoner sålda Iphone under första helgen

I fredags började Apple sälja de nya modellerna Iphone 5S och 5C i ett tiotal länder. Nu meddelar företaget att de slog rekord med nio miljoner sålda enheter under första helgen.

Den 20 september började Apple att sälja de nya Iphone-modellerna 5S och 5C i ett tiotal länder. Det var många som förhandsbokade och köerna ringlade långa utanför butiker i USA, Australien, Kanada, Kina, Frankrike, Tyskland, Hongkong, Japan, Puerto Rico, Singapore och Storbritannien.

I ett pressmeddelande berättar Apple att de slog rekord och sålda hela nio miljoner exemplar av de nya modellerna under de första tre dagarna. Apples vd Tim Cook säger det här är den bästa Iphone-lanseringen så här långt.

"Det här är vår bästa Iphone-lansering – fler än nio miljoner nya Iphone sålda – ett nytt rekord för första helgens försäljning. Efterfrågan på de nya modellerna har varit otrolig och även om vi har sålt slut på vårt första lager av Iphone 5S, får butikerna nya leveranser kontinuerligt. Vi uppskattar allas tålamod och vi arbetar hårt med att tillverka nya Iphone till alla."

Apple meddelar också att 200 miljoner enheter uppdaterats till det nya mobila operativsystemet #IOS 7.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
19 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.