Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rapport: Haswell-baserade Macbook Pro levereras i september

Nya efterlängtade Macbook Pro med Haswell-processorer sägs vara i produktion och färdiga för leverans i september. Möjligen visar Apple upp dem tillsammans med Iphone 10 september.

Många höll tummarna för att nya Macbook Pro-modeller med Haswell-processorer skulle lanseras under #WWDC, men det blev istället lansering av nya Macbook Air. Nu kan det snart vara dags, taiwanesiska tillverkare har börjat leverera Macbook Pro-komponenter till fabriker, enligt en rapport från Hongkong-baserade EMSOne som bevakar leverantörer.

Intels Haswell-arkitektur ger både mer energieffektivitet och prestanda. Det här syntes tydligt under WWDC när Apple visade upp nya Macbook Air som trots samma batterikapacitet som sina föregångare fick betydligt längre batteritid.

Till de nya Haswell-baserade Macbook Pro-modellerna väntas grafikprestandan att öka, trots att det går rykten om att Apple enbart kommer att använda integrerade grafikkretsar. Det har dykt upp prestandatester som tyder på att de nya modellerna utrustas med Intels Iris Pro 5200 som ska kunna konkurrera med dedikerade grafikkort från Nvidia och AMD.

Framtiden för modellerna av Macbook Pro utan Retina-skärmar är osäker. Rapporten nämner inget om vilka varianter som berörs av lanseringen i september. Under samma månad kommer Apple att hålla i ett Iphone-event. Den 10 september blir det därmed kanske lansering av nya Macbook Pro utöver nya modeller av Iphone och det mobila operativsystemet IOS 7.

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.