Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

EA släpper trailer till kommande Sims 4

Under Gamescon-mässan som nu pågår i Tyskland visade Electronic Arts upp en trailer för kommande The Sims 4. Lanseringsdatum blir någon gång nästa år.

Någon gång under nästa år är det dags för en uppföljare i den väldigt populära spelserien The Sims. Electronic Arts visar upp trailern för nummer fyra i ordningen under spelmässan Gamescon i Tyskland.

The Sims 4 bjuder på nya verktyg för att ändra utseendet på karaktärerna ner på minsta detaljnivå. "Simarna" har blivit intelligentare och det tillsammans med deras känslor styr deras beteende och påverkar deras liv. EA säger att spelarna kommer att kunna skapa intriger på ett helt nytt sätt och manipulera relationer. Se mer om hur det fungerar i videoklippet nedan:

The Sims 4 kommer troligtvis till de flesta plattformar, även om det bara går att förhandsbeställa för pc just nu. Föregångaren The Sims 3 släpptes 2009 med en Mac- och pc-version på samma skiva. Spelet släpptes också för spelkonsoler och smarta mobiler under året som följde lanseringen.

Några systemkrav för den fjärde versionen har EA inte släppt än. För att förhandsbeställa eller bara läsa mer rekommenderas ett besök till webbplatsen för The Sims 4.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.