Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

"Guldfärgad Iphone 5S lanseras med 128 GB"

Ska man tro på ryktena kommer nästa Iphone-modell också att erbjudas i en guldfärg förutom svart och vitt med upp till 128 GB lagringsutrymme.

Det är lite drygt tre veckor kvar till den 10 september då trovärdiga källor som Jim Dalrymple säger att det blir lansering av en ny Iphone och IOS 7. Det har tidigare läckt bilder som antyder att Apple överväger att lansera nästa Iphone med guldfärg utöver svart och vitt.

Analytikern Ming-Chi Kuo från KGI Securities, en av de mer trovärdiga källorna när det gäller kommande Apple-produkter, säger nu att guld blir ett färgalternativ. Dessutom kommer kunder att kunna välja upp till 128 gigabyte med lagringsutrymme för att göra tydlig skillnad mellan 5 och 5S, rapporterar Macrumors.

Iphone har hittills haft tre olika alternativ vad gäller lagring. Nuvarande Iphone 5 erbjuds med 16, 32 eller 64 gigabyte i lagringsutrymme. Nästa modell skulle alltså kunna erbjudas med 32, 64 och 128 gigabyte.

Vad gäller prestanda tror Kuo att den kommande modellen utrustas med 1 gigabyte LPDDR3-minneskretsar och en ny A7-processor som tillsammans kommer låta Apple förbättra prestandan.

"Vi tror att A7 kommer med en uppgraderad minnesspecifikation med stöd för LPDDR3 från LPDDR2 som finns i A6, vilket ska ge högre prestanda. Eftersom Apple kontrollerar både hård- och mjukvara kan de optimera användningen av det tillgängliga minnet. Det är därför troligt att mängden minne förblir oförändrat med 1 GB."

Det har tidigare förekommit rykten om att Iphone 5S får en fingeravtrycksläsare inbyggd i hemknappen, Kuo säger samma sak och tror att den kommer göras av safirglas som är väldigt reptåligt.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
52 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.