Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Plants vs Zombies 2 finns i App Store

Popcap har tagit lång tid på sig, men nu är uppföljaren till populära Plants vs Zombies i en App Store nära dig.

Första Plants vs Zombies från Popcap blev en odiskutabel succé och har vunnit utmärkelser som exempelvis Årets Spel. Spelet går ut på att försvara sitt hus från anfallande zombies genom att planera olika växter som försvar. Spelet är av typen "tower and defense" och har lyckats locka både unga och vuxna.

Vad är då nytt i den här versionen? Jo, grannen från första spelet, Crazy Dave, vill resa tillbaka i tiden för att kunna äta upp sin taco en gång till och du får så klart följa med på tidsresan som tar dig till "tidernas begynnelse" i Egypten och framåt på olika platser. Längs vägen upptäcker du nya växter och nya zombies.

#Plants vs Zombies 2 är gratis, men erbjuder köp inuti appen. 99mac har inte hunnit testa spelet tillräckligt väl för att säga något om hur väl det här fungerar. Föregångaren kostar sju kronor vid köpet, men var sedan gratis att spela. Exempelvis kostar 10 000 mynt 38 kronor och det går också att köpa olika växter och nycklar.

Spelet har kvar sitt charmiga designspråk och påminner mycket om ettan vad gäller humorn. Om Popcap erövrar topplistorna igen är för tidigt att säga, just nu ligger spelet på plats 15 över gratisspel i App Store.

Namn
Plants vs. Zombies™ 2
Plattform
IOS
Utvecklare
Popcap
Version
1.1.233714
Pris
Gratis
Krav
Kompatibel med Iphone 4 eller senare, fjärde generationens Ipod Touch eller senare, Ipad 2 eller senare och Ipad Mini. Kräver IOS 5.1 eller senare.
Språk
Engelska
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.