Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bild: Auction Team Breker

Apple I till salu på auktion

Den tyska auktionsfirman Auction Team Breker sålde förra året en Apple I från 1976 och slog världsrekord med priset på 640 000 dollar. Nu är det dags igen, den 25 maj har intresserade köpare chansen att lägga vantarna på en av de sex fungerande Apple I som finns kvar idag.

Auktionsfirman Auction Team Breker gjorde nyhetsrubriker runt om i världen när de i november förra året sålde en Apple I från 1976 för rekordhöga 640 000 dollar, omkring 4,2 miljoner kronor.

Den 25 maj håller de en ny auktion där intresserade köpare kan lägga bud på en av de sex fungerande Apple I som finns kvar. De uppskattar värdet på datorn till mellan 200 000 och 300 000 euro, eller mellan 1,7 och 2,6 miljoner kronor.

Auktionen har också en Apple Lisa från 1983 med bland objekten som värderas till mellan 15 000 och 30 000 euro, eller mellan 128 000 och 257 000 kronor.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.