Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bild: Apple

Reviderade planer för Apples nya huvudkontor

Apple har lämnat in en reviderad plan för hur deras nya huvudkontor ska se ut. Bygget är försenat och har dragit över budget ordentligt. Nu satsar Apple bland annat på fler gång- och cykelbanor.

Projektet kallas #Apple Campus 2 i den planering som Apple nu presenterat den sjätte revideringen av. Sedan tidigare är det känt att Apples nya huvudkontor dragit över budget med två miljarder dollar vilket tvingade företaget att initiera en kostnadsrevidering. Målet var att kapa bort en miljard dollar i kostnader, eller motsvarande 6,5 miljarder svenska kronor.

Nyheterna i planen är bland annat fler gång- och cykelvägar, fler parkeringsplatser och fyra konstinstallationer.

Apples ursprungliga mål var att ha sitt nya högkvarter klart till år 2015. Än så länge har de 26 byggnader som nu står på tomten där Apples nya huvudkontor ska byggas ännu inte börjat rivas. När bygget väl kommer igång är bland annat svenska byggföretaget Skanskas amerikanska bolag Skanska USA en av entreprenörerna. Flera underleverantörer har ännu inte anlitats.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.