Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tim Cook krävande men populär chef

En undersökning via webbsajten Glassdoor visar att de anställda på Apple trivs bra med både företaget och dess vd Tim Cook. Lång arbetstid och krav på tillgänglighet på fritiden till trots får Apple ett högt betyg i undersökningen.

Apples vd #Tim Cook är känd för att vara på kontoret extremt tidigt och arbeta långt in på kvällen. Sedan han tog över som vd efter #Steve Jobs har de anställda på Apple i allt större utsträckning fått börja jobba innan 06:00 på morgonen och också vara tillgängliga på kvällar och helger, skriver Tuaw.

Detta till trots har en undersökning av webbsajten Glassdoor visat att Tim Cook är väldigt omtyckt av sina anställda. Hela 93 procent av de tillfrågade tycker Cook gör ett bra jobb som vd. Dessa siffror kan jämföras med Steve Jobs, 97 procent av de tillfrågade tyckte att han gjorde ett bra jobb då.

Undersökningen baseras på information som anställda på Apple själva valt att lämna till sajten och kan inte ses som ett faktiskt resultat från hela arbetsstyrkan på företaget.

Glassdoor har också ett antal intervjuer med personer som jobbar på Apple. Dessa har anonymt beskrivit rekryteringsprocesser, lönenivåer samt fördelar och nackdelar med att arbeta på Apple. Många hyllar sin arbetsgivare för att ta vara på anställda inom organisationen, men att det kan vara svårt att avancera uppåt inom företaget, i synnerhet om man arbetar inom Apples butiksverksamhet.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.