Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Office för IOS kan dröja till 2014

Microsoft verkar vänta med att introducera Office för IOS och Android. Tidigare rapporter pekade på en lansering tidigt i år, men nu verkar det dröja till oktober 2014.

Skärmdumpar av #Microsoft Office för #IOS dök upp för första gången i november förra året. Då sades planen vara att lansera programpaketet för både IOS och Android tidigt 2013. Om ryktena stämmer kommer Office Mobile vara gratis och låta användarna titta på Office-dokument i mobilen. Tillsammans med en Office 365-prenumeration kommer dokumenten också gå att redigera.

The Verge publicerade skärmdumpar från Office Mobile för IOS.

Mary Jo Foley från Zdnet rapporterar nu att Microsoft skjuter på lanseringen fram till oktober 2014, enligt en källa. Nästa version av Office för Mac ska släppas i april 2014 om datumen i den läckta planeringen stämmer.

Att Microsoft skjuter på lanseringen av Office för IOS skulle kunna ha något att göra med företagets konflikt med Apple kring intäkter. Microsoft släppte nyligen en uppdatering till Skydrive för IOS, men företaget kunde inte bygga in stöd för att låta användarna köpa mer utrymme utan att ge 30 procent till Apple. Samma regler gäller för Office för IOS.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.