Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Justin Long (till höger) spelar Steve Jobs i ny parodi.

Bild: Apple

Tredje film om Jobs en parodi

Webbsajten Funny or Die har spelat in en film de döpt till Isteve som med glimten i ögat dokumenterar Apple-grundarens liv.

Webbsajten Funny or Die publicerar filmer, artiklar och bilder som skojar om olika ämnen. Sajtens senaste projekt är en film döpt till Isteve som ska ge en lättsammare bild av #Steve Jobs liv.

Huvudrollen spelas av skådespelaren Justin Long som för Apple-kunder kanske är mest känd för sin roll som "Mac" i de 66 reklamfilmer som spelades in för #Get a Mac-kampanjen.

Idén var från början att göra en trailer för en film om Jobs, men växte till att bli en hel film. Regissören Ryan Perez, som också skrev manus, säger i en intervju med The New York Times att han "i sann internet-anda" tog all information om Jobs från #Wikipedia. Perez säger i intervjun att filmen täcker in hela Jobs liv och är både rolig och fånig.

Manuset skrevs på tre dagar och inspelningen tog fem dagar. Filmen kallar sig skämtsamt för "den första filmen om Steve Jobs" efter att en annan film om Apple-grundaren, "Jobs", blivit försenad på sin väg till biograferna. Isteve släpps den 15 april.

Den tredje filmen om Steve Jobs, baserad på Walter Isaacsons biografi, har inte börjat spelas in ännu. Funny or Die har tidigare bland skojat med Tim Cook inför lanseringen av Iphone 4S och med reklamfilmer från Apple.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.