Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Sony försöker locka Iphone-användare med Xperia Transfer

Den japanska elektronikjätten Sony försöker få Iphone-användare att konvertera till Xperia-mobiler genom att göra det lätt att flytta data och media från Apples mobil med nyligen uppdaterade mjukvaran Xperia Transfer.

Sony uppdaterade nyligen mjukvaran #Xperia Transfer som ska göra det lätt att byta från en #Iphone till någon av Sonys egna Xperia-telefoner med Android, skriver Appleinsider. Först bör användare säkerhetskopiera Iphone via Itunes innan en kompatibel Sony-enhet kopplas in i datorn och Xperia Transfer kan börja arbeta. Kontakter, meddelanden, kalenderdata, anteckningar, bokmärken, musik och annan media flyttas.

Mjukvaran fungerar enligt Sonys webbplats med Xperia V, Xperia VC, Xperia T, Xperia TC, Xperia TX och Xperia TL. De senaste Xperia Z-mobilerna ska också fungera.

Sony kämpar för att ta andelar i segmentet med smarta mobiler mot jättarna Apple och Samsung. De senare har precis som Sony Android installerat i sina mobiler.

Det är fler som försöker ta andelar från Apple. HTC, har lanserat Sync Manager, som gör ungefär samma sak som Xperia Transfer. Företaget vill locka Iphone-användarna till sin HTC One.

Hur framgångsrika Sony och HTC är med att locka över användare från Apple återstår att se. Apple-användare är kända för att vara lojala – vilket till stor del beror på ekosystemet runt #IOS. Det finns många högkvalitativa appar till operativsystemet, en del är exklusiva och har inga motsvarigheter hos Android. Xperia Transfer kan med andra ord inte överföra några appar åt användare som är sugna på att byta mobil.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.