Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bild: Sean MacEntee / Flickr

Rykten

Iphone 5S, Ipad 5 och Ipad Mini 2 på gång

Nya rykten menar att nya modeller av Iphone och Ipad lanseras under våren och sommaren.

Enligt de senaste ryktena planerar Apple att lansera #Iphone 5S i augusti. Källor säger till sajten Imore att den kommer att få samma design som nuvarande modellen, men få en snabbare processor och en förbättrad kamera. Andra analytiker tror att telefonen kommer att få en fingeravtrycksläsare under hem-knappen.

Det kommer också uppgifter som pekar på att #Ipad 5 kan lanseras redan i april. Det har läckt bilder som visar att nästa Ipad får liknande design som Ipad Mini. Imore:s Rene Ritchie skriver att en Ipad Mini med Retina antagligen kommer att dröja längre. Om det kommer en ny modell redan i april handlar det istället om andra prestandaförbättringar.

Frågan är om sådana här mindre hårdvaruuppdateringar kommer att räcka för att göra konsumenter och aktieägare nöjda? Kanske mer spännande är vad som kommer att hända med IOS framöver sedan Jonathan Ive tog över.

Kommentarer
34 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.