Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Imac skeppas inom 24 timmar i USA och Kanada

Apple börjar komma ikapp med leveranserna av Imac, i alla fall hemma i USA och i grannlandet Kanada. Leveranstiderna listas nu som inom 24 timmar. I Sverige är leveranstiderna längre, upp till två veckor.

#Imac har sedan den lanserades haft långa leveranstider, något som också påverkat Apples försäljning av Macar. Apples leverantörer rapporteras ha haft svårt med den speciella tekniken som används för att kunna göra modellerna så tunna. Men nu börjar företaget komma ikapp, i alla fall hemma i USA och i grannlandet Kanada. Både 21,5-tummaren och 27-tummaren skickas inom 24 timmar.

På svenska Apple-sajten är leveranstiderna fortfarande långa. Omkring en vecka för den mindre skärmen och upp till två veckor för 27-tummaren.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.