Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Raderade alla böcker

Amazon varnade användare att inte uppdatera Kindle

En uppdatering av Amazons Kindle-app för IOS skulle fixa några buggar, men visade sig istället radera både böcker, användardata och inställningar. Kort därefter släpptes ytterligare en uppdatering.

Igår släppte Amazon Kindle 3.6.1 för IOS och strax därefter kom recensionerna i App Store som var allt annat än nöjda.

"Dagens (26 februari 2013) uppgradering raderade allt innehåll i min Ipad, inklusive alla min bokmärken. Vad händer?"

Amazon själva la in en varning om att inte uppgradera i ändringsloggen till uppdateringen. "Notera: Det finns en känd bugg med den här uppdateringen. Om du är en existerande Kindle-användare på IOS rekommenderar vi att du inte uppdaterar."

Men kort därefter släppte bokjätten Kindle 3.6.2 där problemet verkar vara löst och varningen har tagits bort från ändringsloggen. För dem som uppdaterade är alla böcker raderade, men inte borta. Böckerna kan laddas hem igen och bokmärkena ska följa med.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.