Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Bild: Mike Deerkoski / Flickr

Apple söker chef till Apple TV-satsning

Apple satsar på Apple TV och söker i en jobbannons nu en utvecklingschef för att ta produkten till nästa nivå.

Det som Steve Jobs en gång kallade en hobby har förvandlats till ett högprioriterat projekt inom Apple, åtminstone om man ska tro Apples vd #Tim Cook. I en platsannons på företagets rekryteringssida söker Apple nu utvecklingschefer för att ta #Apple TV till nästa nivå.

Teamet bakom Apple TV söker efter en erfaren utvecklingschef för att hjälpa till att ta fram nästa generations funktioner till Apple TV. Ta med din kreativa energi och utvecklingskompetens och hjälp oss ta Apples vision till vardagsrummet.

I platsannonsen skriver Apple att personen som får jobbet ska samarbeta med andra utvecklingsteam inom Apple.

Det finns många förslag på hur Apples satsning på vardagsrummet kommer att se ut i framtiden. En egen App Store för Apple TV verkar mest troligt, men återkommande rykten om en egen tv cirkulerar också.

I en annan platsannons söker Apple också efter utvecklare med fokus på Apple TV.

Kravlistan för den tjänsten är lång. Gedigen erfarenhet av utveckling i Objective C, utveckling av digitala mediaapplikationer, erfarenhet av Linux, Unix, IOS och OS X, Quicktime, ramverk för grafik och nätverksteknik finns bland Apples önskemål på erfarenhet.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.