Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Byt lösenord snarast

Jawbone drabbade av intrång

Tillbehörsföretaget Jawbone med bland annat högtalare och trådlösa headset i sortimentet har drabbats av ett dataintrång. Företaget varnar sina kunder i ett utskick via e-post.

Jawbone är ett välkänt företag för Iphone-användare. Deras trådlösa headset #Jawbone och Icon är populära tillbehör och deras trådlösa högtalare #Jambox har sålt bra under åren.

Via ett system kallat Jawbone Mytalk kan kunder logga in och ladda ned uppdateringar i form av exempelvis nya funktioner och buggfixar till sina headset. Jawbone meddelade under förmiddagen att de drabbats av ett intrång i systemet och att obehöriga kommit åt kundinformation som e-postadresser, namn och en krypterad version av kundens lösenord.

Jawbone skriver i utskicket att de omedelbart blockerade säkerhetshålet och baserat på deras egna undersökningar har inga stulna kontouppgifter använts vid inloggningar till Jawbone Mytalk.

Samtliga användarkonton har nu blockerats och kan inte användas förrän varje användare beställer ett nytt lösenord.

När Jawbone exakt fick reda på att ett intrång skett framgår inte av utskicket, utöver att det hänt "nyligen".

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.