Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Siris utvecklare hoppar av Apple

Avhoppen från Apple är inte många, åtminstone inte vad som når offentlighetens ljus, men Apples senaste förlust kan svida mer än vad företaget önskar sig. En av skaparna till Siri och tillika chefen för utveckling på företaget som Apple köpte, har lämnat Apple.

Efter att Apple köpte företaget bakom Siri så blev Adam Cheyer en del av Apples avdelningen för mobila mjukvaror. Cheyer var en av skaparna av Siri och tillika chef över all mjukvaruutveckling på företaget Siri Inc, som köptes av Apple den 28:e April 2010.

Detta är inte det första avhoppet från gänget bakom Siri - VD:n för Siri Inc, Dag Kittlaus, lämnade Apple förra året.

Hur detta påverkar Apple kan man givetvis bara spekulera över, men att nyheten läcker ut dagen före Apples stora lansering av vad som förväntas bli nästa generations iPhone är givetvis inte goda nyheter för varken Apple eller framtida produkter som använder Siri.

Apple vill enligt Bloomberg inte ge några kommentarer till Cheyers avhopp.

Skriven av Joacim Melin
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.