Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Video: Klyschor från dryga Apple-fans

Apple-användare vill ofta och i all välmening berätta hur förträffligt Apple och deras produkter är, men även de bästa argument tål att skrattas åt också.

"Inga virus, klart att det går att högerklicka, det är inte så mycket dyrare egentligen, du får vad du betalar för, Apple kan förstås överleva utan Steve Jobs, ingen behöver Flash."

Det finns nog en del medlemmar (och skribenter) på det här forumet som känner igen sig i den här underbara videon som mycket träffande visar en Apple-användare som i och för sig använder ganska goda argument, men framstår som väldigt dryg:

Det är Scott Rose (fanatikern) och Andrew Baird som tillsammans har skapat den här videon. Den lyckas fånga många av de argument som Apple-användare gärna använder och presenterar det perfekt på det där lite dryga sättet hos Någon Som Vet™.

Visst kan ni skratta åt er själva?

[Via [url="http://9to5mac.com/2012/09/06/we-can-laugh-at..."/]9to5Mac[/url] och tack till Capeman för tipset.]

Uppdatering 10 september:

Här är del två:

Kommentarer
16 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.