Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple håller 30 konserter i London

Årets iTunes-festival pågår under September månad i London. Och det är ingen liten festival vi talar om - totalt 30 livespelningar ges på legendariska Roundhouse i norra London.[prbreak/]

Artister som Pink, Jack White, Soundtrack of Our Lives, Deadmau5, elbow, Olly Murs, och många fler uppträder. Dessutom är alla konserterna gratis att se, både live och via Internet.

The Roundbouse har sedan 1966 arrangerat konserter och storheter som Jimi Hendrix, The Doors, Pink Floyd, Led Zeppelin, T-Rex och Elton John är några av alla band och artister som uppträtt där under åren.

Via Apples applikation iTunes Live, eller via iTunes i din Mac eller PC, så kan du live och i efterhand under en begränsad tid se alla konserterna. iTunes Live fungerar också utmärkt med AirPlay så du kan strömma musiken från en iOS-enhet till din Apple TV om du vill se spelningarna i ett större format.

Skriven av Joacim Melin
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.