Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Förändringar i Apples ledning

UPPDATERAD. Craig Federighi och Dan Riccio tar steget upp till Apples högsta ledning. Bob Mansfield, som i våras meddelade att han skulle pensionera sig, blir kvar i ledningen.

Under måndagen släppte Apples ett pressmeddelande och presenterade två nya namn i Apples högsta ledning. Craig Federighi, chef för Mac-mjukvara och Dan Riccio, chef för hårdvara har båda befordrats till att vara med i Apples högsta företagsledning, direkt underställda vd Tim Cook.

Federighi är ett bekant ansikte för de som följt Apples presentationer på senare år, senast vid WWDC i juni stod han på scenen och presenterade Mountain Lion. Riccio är inte lika känd men har varit med sedan 1998 och på senare tid varit chef för iPad-hårdvara och rapporterat till Bobs Mansfield.

I ledningen sitter sedan tidigare även Tim Cook (vd), Scott Forstall (iOS-mjukvara), Eddy Cue (internettjänster), Jonathan Ive (design), Bob Mansfield (hårdvara), Peter Oppenheimer (ekonomi), Phill Schiller (marknadsföring), Bruce Sewell (chefsjurist) och Jeff Williams (verksamhet).

På tal om Bobs Mansfield; i våras meddelade Bob att han skulle pensionera sig och sluta hos Apple. Det är inte längre aktuellt, han blir kvar i ledningen och ska jobba med "framtida produkter" enligt pressmeddelandet. På Apples ledningssida står han fortfarande som "Senior vice president of Hardware Engineering", det vill säga samma titel som nu tilldelats Dan Riccio.

Uppdatering 3 september:

Apple har nu uppdaterat ledningssidan och plockat bort "Hardware Engineering" från Bob Mansfields titel samt uppdaterat hans biografi. Han är numera bara "Senior vice president" utan någon information om vad han är chef över.

[via [url="http://www.macworld.com/article/1168306/apple..."]Macworld US[/url]]

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.