Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

TEST: SwitchEasy TRIM

Vi testar ett lite billigare fodral från SwitchEasy som passar till iPhone 4 och 4S. [prbreak/]

SwitchEasy har mängder med fodral till iPhone, vi har fått tag på ett par av dem och först ut är modellen TRIM. TRIM passar till både iPhone 4 och 4S och finns i färgerna svart, vit, blå, gul, orange, rosa och röd.

Fodralet består av två olika material, baksidan är i hård plast medan ramen är gjord i en mjukare plast som dessutom är räfflad i tre veck. Dessa veck har två funktioner, dels gör den telefonen mer greppvänlig och dels skyddar de telefonen om man skulle tappa den genom att dämpa stöten. Baksidan och ramen sitter ihop i en del till skillnad från flera andra fodral vi testat där de varit två separata delar.

I förpackningen, som består av onödigt mycket plast, finns förutom fodralet:
2 st display skydd
1 putsduk
2 adaptrar för Universal Dock (svart och vit)
1 ställ för att se på video
2 skydd för dockkontakten
2 skydd för hörlurskontakten
Så det är gott om tillbehör som ingår i paketet.

TRIM täcker både volymknapparna och sleepknappen med sina egna knappar och "genomtryckningen" fungerar perfekt i båda fallen. För att skydda hörlurskontakten och dockkontakten så sätter man bara in de gummiskydd som följer med och eftersom de är dömda att försvinna så är det tur att man får med två av varje.
TRIMs ram går några mm ovanför iPhonens skärm för att ge ytterligare skydd.

SwitchEasy skickar även med två adaptrar till Apple Universal Dock så man slipper ta av TRIM för att använda dockan. Adaptrarna kan även användas till externa högtalare eller andra dockstationer som också använder Apples docka.

Priset är 20 USD exkl frakt från SwitchEasy och för de pengarna får man verkligen mycket. Ett fodral som ger extra skydd och tillsammans med alla tillbehör som följer med så erbjuder SwitchEasy TRIM ett bra skydd för til iPhone.

Fördelar:
+ Priset
+ Tillbehören
+ Greppvänlig

Nackdelar:
- Lite plastig baksida

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.