Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

99mac version 4.11 lanserad

Idag har vi lanserat 99mac 4.11, en uppdatering av 99mac som bjuder på lite nya designelement och fortsätter arbetet med bättre navigering och struktur.

Tillsammans med Klarabara har vi jobbat med design och struktur på forumet. En del av arbetet syns redan nu, en del kommer i framtida uppdateringar.

Vi har jobbat med design för att ge 99mac en mera sammanhållen egen look där vi återanvänder den bruna färgen mera (för den som är ny här så har den bruna färgen varit en del av forumets själ sedan starten, på lite olika sätt).

Förstasidan, den som heter Nyheter i den bruna navigeringslisten, har fått sig en översyn. Våra "widgets" till höger har ny design. Bilderna är större. Spalterna är omgjorda. Vi lyftar fram senaste från 99mac. Under enskild artikel visas fler artiklar (ska bli ännu bättre) och kommentarsdelen är snyggare.

I forumet har vi flyttat in figuren som visar vilka trådar man deltagit i, den hängde i marginalen förut. Vi har gjort en tydligare ikon som länkar till första olästa inlägget i en tråd. Alla kanske inte känner till det, men det finns en del info och funktioner i listan över inlägg:

Vi samlar buggrapporter och förslag på förbättringar i denseparata feedbacktråden för 4.11.

Arbete med en egen 99mac-app för iPhone har också fortsatt, men det är fortfarande lite kvar innan den är redo för App Store.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.