Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Test av Speck Ipod Skin

Turen har nu kommit till Speck:s iPodskin att testas av mina granskande ögon. Jag har fått olika förpackningar med samma produkt, antingen iPod Skin eller Skin tight. Namnet som används på Speck:s sajt är iPod Skin.

iPod Skin spelar i samma division som Lajo:s exo flp. (Se test här). iPod Skin är ett fodral tillverkat i gummi. Det finns hål för play/forward/back/menu-knapparna och för scrollhjulet. Toppen är öppen och det går därför bra att ansluta olika typer av tillbehör. Det finns inget skydd för skärmen.

Ipod Skin tillverkas bara i en storlek. Det gör att det inte har den följsamma passform som krävs för ett fodral av denna typ. Det sitter helt enkelt inte åt. På en 40-gigs iPod sitter den bättre. Kan alltså vara ett alternativ för er som har denna modell. Ni med mindre iPod ska vara uppmärksamma på att detta fodral inte passar särskilt bra.

Fodralet är förhållandevis tjockt. Tjockare än Exo Flp. Inget för tajta jeans med andra ord.

Jag har en 20-gigs iPod och för mig är denna produkt inget alternativ, då passformen är för dålig. Fördelen för iPod Skin gentemot Lajo:s Exo Flp är att toppen är öppen. Det kan också vara en fördel att man har åtkomst till knapparna. Annars väljer jag helt klart exo flp före detta fodral.

+
* Öppet för knapparna.
* Går att docka med
* Öppen topp

-
* För tjock
* Dålig passform / Sladdrigt

Läs mer på Speck:s hemsida.

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.