Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Slutomröstning Microsofts bannertävling!

Slutfinal i Microsoft Office bannertävlingen!

Den 7:e September startade höstens stora kreativa utmaning här på 99.se. Microsoft utmanade medlemmarna att skapa snygga, smarta och kreativa banners för kommande Microsoft Office 2008 för Mac.

Reglerna var relativt enkla: skapa en annonsbanner i rätt storlek som innehåller ett antal förutbestämda element. Priset är totalt sex stycken iPhone 8GB.

Resultatet är otroligt - fler än 500 bidrag har kommit in under hösten och hundratusentals röster har registrerats. Uppfinningsrikedomen för att få röster har också imponerat!

Schema för finalveckorna
Idag torsdag 15/11 klockan 12.00 var sista tidpunkten för att lämna in nya bidrag. Från och med nu kommer arbetet med att ta fram vinnarna börja:

Medlemmarnas val (2 vinnare får varsin iPhone 8GB)
Dom 25 bidrag som fått högst snittbetyg* under höstens omröstning finns nu samlade i denna diskussionstråd och omröstning. Endast registrerade medlemmar har möjlighet att rösta i denna slutomgång. Varje medlem röstar på ett bidrag. Dom två bidrag som har flest röster den 30:e November klockan 12.00 har vunnit varsin iPhone 8GB.

Microsofts val (2 vinnare får varsin iPhone 8GB)
Den 3:e December klockan 12.00 kommer Office 2008 teamet från Microsoft tillkännage sina två vinnare här på 99.se. Vinnarna är fritt valda bland dom 500+ bidrag som lämnats.

99.se juryns val (2 vinnare får varsin iPhone 8GB)
Den 4:e December klockan 12.00 kommer 99.se juryn bestående av admins och moderatorer tillkännage sina två vinnare här på 99.se. Vinnarna är fritt valda bland dom 500+ bidrag som lämnats.

Enormt stort tack till alla som lämnat bidrag och röstat. Nu ska vi tillsammans rösta fram vinnaren!!

Titta på bidragen du kan rösta på här...
... och rösta sedan på ditt favoritbidrag i denna diskussion.

* Under hösten har flera olika typer av "röstpåverkande aktiviteter" förekommit som i princip inneburit att en banner fått betyget 5 och resten fått 1:or. Rösterna har kommit in i väldigt tät följd (troligen genom en s k bot) från enskilda avsändare. För att ta fram de slutgiltiga snittbetygen och den 25-i-topp lista som nu presenteras har rösterna statistiskt behandlats så att resultatet blir mer rättvisande.

Kommentarer
50 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.