9to5mac: iPad mini får USB-C och A15-processor

Nya rykten om iPad mini och denna gång får vi reda på att den verkar ta efter på allt från de större modellerna.

iPad Pro från 2018 var först ut med att lämna lightning-porten bakom sig för USB-C. Sedan dess är det iPad Air som gjort samma övergång och nu verkar det alltså vara dags för iPad mini. 9to5mac har genom anonyma källor fått reda på att det blir USB-C, Smart Connector och processorn A15 som är de stora nyheterna tillsammans med den nya designen.

De avslöjar även att den billigaste iPad-modellen kommer uppgraderas med processorn A13 och vissa tror att den tar över designen från tredje generations iPad Air med 10,5 tums skärm. Ingen vågar säga säkert vad iPad minis skärm växer till efter förändringen men många tror att det blir någonstans mellan 8,4 till 9 tum.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

Med nya iMac lanserade Apple ett nytt Magic Keyboard med Touch ID och nu går det att köpa löst.

Att ha ren och fräsch luft hemma blir allt mer populärt och idag visar IKEA upp sin senaste serie som heter STARKVIND.

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.