Bloomberg: Oron stiger för Facebook när endast en fjärdedel tillåter sig spåras

Bekymren för Facebook fortsätter när fler uppdaterar sig till iOS 14.5 och låter bli att tillåta appen att spåra deras aktivitet.

Bloomberg har släppt en artikel där de lyckats få lite insiderinformation från Facebook och att deras datamätningar över lyckade annonseringar inte längre fungerar. Detta tack vare att så få väljer att tillåta sig spåras av appen med iOS 14.5. Redan nu är det installerat på 75 procent av alla iPhones och av dessa är det endast en fjärdedel som godkänt att spåras av Facebook. Facebook nekade att kommentera artikeln på Bloombergs förfrågan och ryktas leta nya sätt att komma åt användares data.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
5 svar

Med nya iMac lanserade Apple ett nytt Magic Keyboard med Touch ID och nu går det att köpa löst.

Att ha ren och fräsch luft hemma blir allt mer populärt och idag visar IKEA upp sin senaste serie som heter STARKVIND.

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.