Rykte: M1X MacBook Pro och Mac Mini i höst - iMac Pro nästa år

MacBook Pro förväntades lansera under WWDC från flera källor men så blev det inte. Den här självutnämnda källan påstår sig veta när de kommer.

När MacBook Pro med M1X uteblev under årets WWDC var det många som såg det som en självklarhet att dessa modeller lanseras sent i höst. Detta tror även en läcka som går under namnet Dylandkt på Twitter. Denna källa har just nu 81.3% träffsäkerhet på sina skvaller enligt AppleTrack. Senaste skvaller från profilen är att MacBook Pro 14 tum och 16 tum med M1X kommer presenteras sent i oktober eller tidigt i november.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Dessa ska dessutom få sällskap av en Mac Mini Pro med samma chip under lanseringen. M1X ska enligt ryktet ha fler processorkärnor, grafikkärnor och utökat stöd för Thunderbolt. Dylan lägger till att en framtida iMac Pro kommer att ha ett M1X under huven men att denna inte kommer lanseras detta året.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: NotebookCheck

Skriven av Marcus Larsson

Det finns nog ingen som längtar efter hösten men vi blir varje vecka påminda om att den är på ingång då ryktena börjar smyga sig på kring iPhone 13.

En av de mest hyllade serierna på länge har nu fått en säsong två där första avsnittet går att avnjuta på Apple TV+.

Är du en av de lyckliga att ha fått tag på en Playstation 5 så kan du nu även avnjuta Apple TV+ kostnadsfritt i sex månader.

Aqara är ett märke som ligger oss varmt om hjärtat och nu har produkterna börjat säljas direkt på Apples hemsida.

iPhone SE ryktas uppdateras inom ett år från flera källor som påstår att den får någon av de senaste chippen med 5G.

AirPods 3 har ryktats släppa länge men nästa månad verkar det som att de äntligen närmar sig ett slutgiltigt datum för lansering.