Rykte: iPhone 12 Mini slutar tillverkas

iPhone 12 Mini har länge ryktats visa låga försäljningssiffror och nu verkar de sista exemplaren ha tillverkats.

Under årets gång har det spekulerats om försäljningssiffror för Apples minsta telefon iPhone 12 Mini utan positiva tongångar. Allt från produktion på halvfart till produktionslinjer som skiftats till att tillverka dess större modeller. Nu verkar det som att Apple har beslutat att helt sluta tillverka den lilla modellen enligt uppgifter från ett taiwanesiskt analysföretag.

Detta beslut sägs bero på att Apple vill undvika lager inför höstens släpp. Där det faktiskt förväntas att modellen får sig en uppföljare med iPhone 13 Mini. Vi får hoppas att det går bättre för den modellen även om det ryktas att Apple redan har beslutat att detta blir sista året för en Mini.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
9 svar

Det finns nog ingen som längtar efter hösten men vi blir varje vecka påminda om att den är på ingång då ryktena börjar smyga sig på kring iPhone 13.

En av de mest hyllade serierna på länge har nu fått en säsong två där första avsnittet går att avnjuta på Apple TV+.

Är du en av de lyckliga att ha fått tag på en Playstation 5 så kan du nu även avnjuta Apple TV+ kostnadsfritt i sex månader.

Aqara är ett märke som ligger oss varmt om hjärtat och nu har produkterna börjat säljas direkt på Apples hemsida.

iPhone SE ryktas uppdateras inom ett år från flera källor som påstår att den får någon av de senaste chippen med 5G.

AirPods 3 har ryktats släppa länge men nästa månad verkar det som att de äntligen närmar sig ett slutgiltigt datum för lansering.