Papperslikt skärmskydd från InvisibleShield

Den ZAGG-ägda skärmskyddtillverkaren InvisibleShield lanserar nu ett skärmskydd som känns som papper mot Apple Pencil-toppen.

Skärmskyddet GlassFusion+ Canvas för iPad ger både skydd och friktion till din iPad-skärm. Den dämpar också reflektioner och är behandlat med antibakteriellt material.

ZAGG verkar uppiggade av att lansera en helt ny produkt på marknaden, men företaget Paperlike känner nog inte samma sak som levererat pappersliknande skärmskydd i fler år.

GlassFusion+ Canvas kommer till iPad med 10,2", 11" och 12,9" stora skärmar och passar alla nyare iPads då 11 tum passar både iPad Pro och iPad Air. Priset är 399 kronor och går att beställa på zagg.com.

Källa: ZAGG.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
6 svar

Med nya iMac lanserade Apple ett nytt Magic Keyboard med Touch ID och nu går det att köpa löst.

Att ha ren och fräsch luft hemma blir allt mer populärt och idag visar IKEA upp sin senaste serie som heter STARKVIND.

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.