Med iOS 15 går det att spåra enheter som är avstängda eller borttagna

Apple försöker se till att vi kan hitta våra stulna eller borttappade enheter även om de är avstängda och saknar uppkoppling.

Med iOS 15 kommer man nu att kunna se och lokalisera borttappade enheter även om de är avstängda eller raderade. Detta är ytterligare ett steg från Apple att försvåra för tjuvar som lyckas stänga ner och radera enheter. Antagligen kommer det endast gå att se sista platsen som enheten var startad på tills den har signal eller ström igen. Skulle någon ondsint person stjäla och lyckas radera enheten kommer man alltså att kunna spåra enheten igen så länge den är startad.

Via: Macrumors

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Tycker du inte om att ha teknik framme men kanske ändå vill ha högtalare i hemmet så kan IKEA och Sonos ha lösningen.

Det har varit en hel del rykten kring nästa Apple Watch och nu går Mark Gurman ut med några extra detaljer.

En av de första serierna som landade på Apples egna streamingtjänst var The Morning Show och i höst är det dags för säsong två.

Idag helt plötsligt gick det att klicka hem Beats Studio Buds som det har släppts en del rykten om den senaste tiden.

Apple har presenterat vilka som vann Apple Design Awards, ett pris som man inte får genom att koda ihop en tråkig och smådålig app utan här krävs det lilla extra.

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.