Det här är watchOS 8

WatchOS 8 är här och Apple ger oss mer information i hälsa tillsammans med mer hälsa att ta del av.

Hälsa

Hälsa uppgraderas med nya sätt att identifiera hälsoförändringar. Dessutom kommer den nya datan mäta hur stadigt man promenerar och du kommer att kunna dela datan med läkare och med andra Apple Watch.

Mindfulness

Nya mindfulness ser till att vara med dig under sömnen och kommer att mäta din sömn och andning och lokalisera din data i hälsa-appen.

Foto

Foton som bakgrundsbilder kommer numera att fungera som dynamiska bilder på klockan och du kan scrolla tillsammans med information. Dessutom kommer du att kunna skicka med GIF-bilder i meddelanden.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Från och med denna vecka kommer Macradion att släppas på måndagar framöver och nu sparkar vi igång veckan med ett helt nytt avsnitt.

Vi har alla ställt oss frågan "vad är det här för låt?", den frågan har Shazam fått 50 miljarder gånger.

Äntligen torsdag igen och ett nytt avsnitt av allas favoritpodd Macradion finns nu att avnjutas i valfri poddspelare.

Ett förslag ligger nu på bordet hos kongressen där utgången kan betyda slutet för förinstallerade appar på våra smartphones.

Den ZAGG-ägda skärmskyddtillverkaren InvisibleShield lanserar nu ett skärmskydd som känns som papper mot Apple Pencil-toppen.

Under WWDC presenterade äntligen Apple möjligheten för tredjepartstillverkare att implementera Siri i deras produkter men redan nu klagar Sonos på den efterlängtade funktionen.